072 946 28 72

   info@bolst.se

Bli medlem

Branschorganisationen Licensierad Skandinavisk Terapeut, BOLST är en samlingssida för anslutna Licensierade terapeuter i hela Skandinavien.

BOLST är en medlemsförening som drivs av terapeuter för terapeuter. Som medlem har du en mängd förmåner. Förutom behandlingsskadeförsäkring och övriga medlemsförmåner har du medbestämmanderätt i besluten vi fattar för organisationen. BOLST är en förening med bara terapeuter i styrelsen. Du betalar bara för det du får och inga löner går till generaldirektörer, VD eller folk utanför branschen. Eventuellt överskott i föreningen går till fortbildning, konferenser och seminarier till medlemmarna. Solidariska beslut fattas

Workshops och möten

Välkommen till våra workshops där vi bjuder in intressanta föreläsare i branschen. Du som deltagare är allra högst delaktig. Du får tips om konkreta arbetsmetoder och du som deltagare bidrar med dina erfarenheter från arbetslivet.

Vi ger dig verktyg, metoder och tekniker för att du ska utvecklas och nå ännu bättre resultat på arbetsplats.

Konferenser och seminarier

Vi ordnar konferenser för branschfolk.

Våra konferenser får genomgående höga betyg av deltagarna och blir ofta, snabbt, fullbokade. Kunskapen du får är  användbar i arbetet och som ensamarbetande terapeut är det, alltid, intressant att möta likasinnade.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *